Unități școlare Arhiva Orar microbuze Arhiva Achiziții publice Licitații publice Concursuri angajare

Strategia de dezvoltare pe termen mediu şi lung a Microregiunii Ocna Mureş

ceesom.ro

cjalba.ro

prefecturaalba.ro

Anunţuri / comunicate
ale Oraşului Ocna Mureş (septembrie 2013)


2012

2013

2014

2015 • ANUNȚ     |     17 SEPTEMBRIE 2013 - 14:30     |     PR - Orașul Ocna Mureș

  SERVICIUL VENITURI, TAXE ȘI IMPOZITE LOCALE


        Serviciul venituri, taxe și impozite locale din cadrul Primăriei orașului Ocna Mureș anunță că până în data de 30 septembrie 2013 se pot plăti taxele și impozitele locale pe semestrul doi al anului 2013, fără ca acestea să fie supuse penalităților de întârziere.
       Toți cei care au de efectuat astfel de plăți sunt așteptați la casieria Primăriei orașului Ocna Mureș până în data de 30 septembrie 2013, strada Nicolae Iorga nr. 27, pentru a evita penalitățile la taxele și impozitele datorate.


 • ANUNȚ     |     16 SEPTEMBRIE 2013 - 08:50     |     PR - Orașul Ocna Mureș

  MESAJUL PRIMARULUI ORAȘULUI OCNA MUREȘ LA DESCHIDEREA ANULUI ȘCOLAR 2013-2014


        Deschiderea noului an şcolar aduce, de fiecare dată, atât pentru elevi şi părinţi, cât şi pentru profesori, bucuria începutului, a înnoirii vieţii.
       Tradiţia şcolii ocnamureșene, generaţiile de absolvenţi de bună calitate care au făcut faimă învăţământului orașului obligă la continuarea performanţelor în educaţie. Rezultatele elevilor noștri, de care ne bucurăm în fiecare an, încununează o muncă transformată în pasiune de către dascălii lor.
       S-a încheiat un ciclu, s-au dat examene, începeți un alt ciclu, vă bucurați, uneori întâmpinați dificultăți pe care le învingeți. Drumul de urmat este drumul cunoașterii și al autocunoașterii.
       Pe acest drum vă angajați astăzi împreună, elevi și profesori. Locul binecuvântat în care vă desfășurați activitatea este școala.
       Aici se sădește în suflete încrederea și respectul pentru valorile umane fundamentale și iubirea, binele și adevărul, speranța, munca, încrederea, responsabilitatea.
       Şcoala trebuie să fie, de asemenea, un catalizator al întâlnirii, al exersării virtuţii, al formării pentru viaţă şi al deschiderii către adevăr, onestitate, respect şi dreptate. Fără o educaţie centrată pe valorile spirituale şi culturale, creştine şi româneşti, nu veți putea să păşiți spre viitor cu speranţă şi încredere.
       În școală, dragi elevi, aflați lucruri noi, vă lărgiți orizontul, dobândiți noi deprinderi, învățați să învățați, să descoperiți lumea din jurul nostru, dar și să priviți în voi înșivă pentru a descoperi ce vreti de la viață, și cum anume să dobândiți lucrurile dorite.
       Este necesar să înțelegeți un adevăr cunoscut și anume că trebuie să învățați nu atât pentru școală, cât mai ales pentru viață. Profesorii vă sunt alături, călăuze și prieteni mai mari la care puteți apela de câte ori aveți nevoie.
       Acum, la început de an şcolar, rog pe Bunul Dumnezeu, izvorul ştiinţei, al cunoaşterii şi al înţelepciunii, să vă dăruiască putere de muncă pentru a vă putea bucura de rodnice împliniri!
       La începutul anului școlar 2013 – 2014 doresc să vă urez mult succes și îmi exprim speranța că veți reuși să vă bucurați de fiecare zi de școală.

  Primar,
  Silviu Vințeler
i s t o r i e .   c u l t u r ă .   d e z v o l t a r e .

Ocna Mureş   |   Uioara de Jos   |   Uioara de Sus   |   Războieni - Cetate   |   Cisteiu de Mureş   |   Micoşlaca

vizite pe site: 40382     |     ultima editare: 02 March 2015 18:31:28.     |     versiune site primariaocnamures.ro 1.12 beta (iulie 2012)