Simion Nicușor Pandor
secretarContact rapid secretar
Tel: 0258 871 217 / int. 224
Program de audienţe:
luni între orele 10:00-14:00


 Unități școlare Arhiva Orar microbuze Arhiva Achiziții publice Licitații publice Concursuri angajare

Strategia de dezvoltare pe termen mediu şi lung a Microregiunii Ocna Mureş

ceesom.ro

cjalba.ro

prefecturaalba.ro
Simion Nicușor Pandor

Simion Nicușor Pandor
secretar al Oraşului Ocna Mureş


Înscriere în audienţă la secretarul Oraşului Ocna Mureş
Program de audienţe: luni între orele 10:00-14:00


Formular solicitare audienţă
alte detalii ...


Audienţele durează de la orele specificate mai sus până la ultimul înscris, durata acestora depinzând de numărul persoanelor înscrise. Recomand celor înscrişi în audienţă să se prezinte la ora de începere a audienţei.

Protecţia datelor cu caracter personal

 

Primăria Oraşului Ocna Mureş se angajează să respecte viaţa privată a utilizatorilor. Politica de „protecţie a persoanelor fizice în ceea ce priveşte procesarea datelor cu caracter personal de către Primăria Oraşului Ocna Mureş" se bazează pe Regulamentul (CE) nr. 45/2001 al Parlamentului European şi al Consiliului din 18 decembrie 2000. Această politică generală acoperă totalitatea site-urilor Primăriei Oraşului Ocna Mureş din cadrul domeniilor www.primariaocnamures.ro şi www.ocnamures.eu.
Tratamentul rezervat e-mail-urilor dumneavoastră

 

Multe subpagini de pe site-ul Primăriei Ocna Mureş (www.primariaocnamures.ro) sunt prevăzute cu un buton de "Contact" sau "Formular de contact" care activează software-ul pentru e-mail şi vă invită să trimiteţi comentariile dvs. către o căsuţă poştală electronică funcţională specifică.

 

Atunci când trimiteţi un astfel de mesaj, datele dvs. personale sunt colectate numai în măsura necesară pentru furnizarea unui răspuns. Dacă echipa care administrează căsuţa poştală nu poate răspunde la întrebarea dvs., atunci e-mail-ul trimis de dvs. este direcţionat către un alt serviciu. Veţi fi înştiinţat, prin e-mail, cu privire la serviciul către care a fost direcţionată întrebarea dvs.

Dacă aveţi întrebări privind prelucrarea e-mail-ului şi datelor dvs. personale legate de acesta, nu ezitaţi să le includeţi în mesajul dvs.


i s t o r i e .   c u l t u r ă .   d e z v o l t a r e .

Ocna Mureş   |   Uioara de Jos   |   Uioara de Sus   |   Războieni - Cetate   |   Cisteiu de Mureş   |   Micoşlaca

vizite pe site:     |     ultima editare: 06 October 2015 12:43:18.     |     versiune site primariaocnamures.ro 1.12 beta (iulie 2012)